Home » Aura-Soma » Základný kurz AURA-SOMA I. s Marianne Mikkelsen

Základný kurz AURA-SOMA I. s Marianne Mikkelsen

Aura-Soma Equilibria

AURA – SOMA  I – už u nás nebeží.

reč farieb, duše i tela,  alebo nájdime cestu sami k sebe

6 – dňový intenzívny certifikovaný kurz

s vynikajúcou lektorkou a dlhoročnou učiteľkou Aura-Soma z Dánska

Marianne Mikkelsen

Ponúkame Vám možnosť zoznámiť sa s farebnou metódou na poznanie samého seba, na pomoc pri riešení osobných problémov i pomoc na ceste svojho osobného rozvoja. Spriateľte sa s farebno-voňavým svetom, ktorý vám skvele poodhalí hlavné príčiny vašich výziev života a ukáže vám i možnú cestu von. Na kurze zažijete priamo pôsobenie farieb  a budete mať možnosť vyskúšať si  ako to funguje.

Aura-Soma logo

Aura-Soma logo

Ide o prvý základný kurz uceleného výučbového systému práce farieb na myseľ, telo i dušu, ktorý pozostáva z troch stupňov. Účastník po absolvovaní každého stupňa, v prípade záujmu, dostane certifikát z akadémie A.S.I.A.C.T v Anglicku a po absolvovaní aj 2.stupňa a praktického seminára sa môže zapojiť do celosvetovej siete konzultantov Aura-Soma. Ak vás tento nádherný systém osloví, môžete ďalej pokračovať v jeho štúdiu v Anglicku a stať sa lektorom Aura-Soma.

Kurz je vhodné absolvovať aj iba pre vlastný osobný a duchovný rast, alebo na obohatenie si práce s farbami ako s terapiou či pomocnou metódou na podporu v procese života .

Hlavné témy kurzu:

● Princípy Aura-Somy ako neinvazívnej terapie duše
● reč farieb ● farebná terapia a jej použitie
● čakry ● mapa aurického pola
● sady flakónov Equilibrium a ich použitie
● ako si vybrať flakóny ● váš osobný výber

Čo môžete od seminára očakávať:

Základný kurz vám prinesie vedomosti o jednotlivých farbách a ich účinkoch na všetky roviny vedomia človeka. Ich psychologické kvality i možnosti ako vám môžu pomôcť pri uskutočňovaní zmien vo vašom živote. Prežijete pôsobenie farieb na „vlastnej koži“, či už samotnými vystavenými Equilibriami, v praktických cvičeniach i rôznych meditačných praktikách, ktoré budú celý čas dopĺňať teoretické poznatky počas kurzu. Naučíte sa interpretáciu farebného jazyka z viacerého počtu individuálnych výberov účastníkov, tak, aby ste boli schopní v budúcnosti samostatne pomôcť sebe i priateľom. Zažijete priamo pôsobenie a účinok zmeny na vašich kolegoch i na sebe samom počas kurzu. Možno prvý krát zažijete skutočnú farebnú meditáciu sami alebo aj vo dvojici. Preberiete postupne jednotlivé čakry a k nim priradené pôsobenia farieb, pomoc deťom, záchrany aj pre fyzické telo a veľa, veľa iného… Celým kurzom vás bude citlivo a srdečne viesť lektorka, ktorá vám odovzdá svoje bohaté skúsenosti a pri cvičeniach vás vždy jemne usmerní. Budete sami prekvapení, ako to funguje a ako môžu také nenápadné, krásne farebné a voňavé flakóny vyvolať také úžasné zmeny.

Pre koho je kurz určený:

Všetkým, ktorí chcú získať nové vedomosti, zážitky, praktické informácie a cenné skúsenosti a tým obohatiť vlastný život, prežiť zmenu, ktorú farby vnášajú do našich životov a pomáhať sebe i svojim blízkym, alebo sa chcú farebno-voňavému svetu venovať hlbšie. Odborníkom na zdravý životný štýl obohatí doterajšie vedomosti o nové poznatky, možnosti a spôsoby použitia. Kurz je vhodný pre každého kto sa chce s týmto systémom zoznámiť a ďalej s ním pracovať, ako aj tým, ktorí si chcú podporiť svoj osobnostný a duchovný rozvoj.

Lektor seminára:

 

Marianne Mikkelsen

Marianne Mikkelsen

Seminár povedie dlhoročná akreditovaná učiteľka Aura-Soma z Dánska Marianne Mikkelsen, ktorá Vám odovzdá nielen svoje skúsenosti zo sveta farieb a vôní, ale Vás aj svojim pozitívnym a srdečným prístupom uvedie do tohto sveta hravo a s láskou. Jej láskavý a citlivý prístup určite každý ocení.
Marianne pracuje s farbami a hudbou, má mnohoročné skúsenosti ako certifikovaná Aura-Soma učiteľka, liečiteľka a konzultantka. V r. 1987 stretla v Dánsku Vicky Wall, zakladateľku Aura-Soma. Bolo to pre ňu hlboké stretnutie, ktoré ovplyvnilo jej osobný i profesionálny život. Už takmer 15 rokov Marianne vyučuje Aura-Soma v mnohých krajinách, v Dánsku, Švédsku, Fínsku, v Čechách a od roku 2003 už aj na Slovensku.

Viac info: www.naturnet.sk, www.aura-soma.dk

 

Výhody pre absolventov:

Absolventi kurzu získajú trvalú zľavu na všetky produkty Aura-Soma, ktorá sa zvyšuje podľa stupňa kurzu!
Všetky produkty Aura-Soma si môžete aj naďalej zakúpiť v centre NATUR-NET, Karloveská 24 Bratislava aj so zľavami.

Základné informácie:

Kurz bude vedený v anglickom jazyku. Preklad z Angličtiny je zabezpečený.
Organizátor kurzu: Občianske združenie Svetlo zeme- ekológia a harmónia človeka, Bratislava
Cena kurzu: 290,-€ + 10,-€ za certifikát z Anglicka / registračný poplatok /
Pre tých, ktorí si chcú kurz zopakovať platí 50% zľava z ceny kurzu!
Záloha: 50% z ceny kurzu je potrebné uhradiť najneskôr do uzávierky prihlášok.  Po tomto termíne vzniká riziko, že sa kurzu nezúčastníte alebo sa kurz nebude konať.
Platba: v hotovosti, poštovou poukážkou alebo na bankový účet uvedený na prihláške.
Program kurzu: Prvý deň začiatok o 11,00hod. Ďalšie dni od 10-17,00hod; posledný deň do 16,00 hod, viac informácii je na prihláške.
Miesto konania: Centrum NATUR-NET, Bratislava, Karloveská 24
Bližšie informácie a prihlásenie na kontakte: Tel.: 0903 78 68 50, aj SMS – Ing. Viera Jakubisová – certifikovaný praktikant Aura-Soma / v centre NATUR-NET, Karloveská 24, Bratislava
Prihláška: na webových stránkach ONLINE, alebo vám zašleme poštou.
Záväzné prihlášky môžete posielať poštou, emailom, sms alebo osobne. Akceptujeme záväznú prihlášku len so zaplatenou zálohou.
Adresa pre poštový kontakt: NATUR-NET, s.r.o. Karloveská 24, 841 05 Bratislava
E-mail: naturnet@naturnet.sk
Web: www.naturnet.sk
Účastník sám zodpovedá za svoj zdravotný stav počas kurzu a organizátor nenesie za to zodpovednosť.

Prosíme o skoré nahlásenie účasti kvôli rezervácii miest. Kurz robíme len 1-2 x do roka, preto neváhajte a prihláste sa včas! Uveďte aj váš telefónny kontakt.