Home » Aura-Soma » Aura-Soma – ako si vybrať Equilibrium

Aura-Soma – ako si vybrať Equilibrium

flakony3

Môžete si ich zakúpiť v našom e-shope tu.

Equilibria:

Nosnou osou systému Aura-Soma sú Equilibria, ktoré plnia funkciu výpovednú i liečivú zároveň. Na základe výberu farebných kombinácii sa identifikujeme spolu so svojimi problémami, výzvami a potrebami a pomocou liečivého flakóna si pomáhame dopĺňať potrebné energie na lepšie zvládanie našej situácie. Výberom si tak urobíme akúsi fotografiu svojej aury a na základe farebných kombinácii dostaneme príbeh o nás a našej momentálnej situácii.

Čo obsahujú:

Horná polovica je olejová konzistencia obsahujúca výťažky z rastlín, eterických olejov, prírodne farbivá a energeticky prenesené minerálne látky. V spodnej časti je vodná frakcia s rovnakým obsahom. Fľašky Equilibrii nielen krásne farebne vyzerajú, ale aj nádherne voňajú. Sú nabité pozitívnou energiou. Premiešaním vznikne emulzia, ktorá sa nanáša na telo v tej zóne, ktorá prislúcha farebnému zloženiu v Equilibriu. Slovo Equilibrium znamená rovnováha a aj všetky zložky vo fľaštičke sú v rovnováhe. Preto je dôležité fľaštičku pred použitím poriadne pretrepať, aby sa jednotlivé energie spojili do jedného liečivého celku. Presné zloženie jednotlivých Equilibrii je know –  how výrobcu.

Ako si ich vybrať:

Equilibria sa vyberajú intuitívne podľa toho, ktorá dvojfarebná kombinácia vás práve v tom momente osloví. Fyzické symptómy sú odpoveď na disharmóniu v  aure a preto farebným výberom flakónov a potom ich použitím si pomôžete aj na fyzickej úrovni. Preto tu neuvádzam význam jednotlivých farebných kombinácii, aby vás to neovplyvnilo. Často totiž ľudia zapoja svoj rozum namiesto intuície a to môže zmeniť správne rozhodnutie výberu. Stačí si ich prezrieť všetky tak ako sú uvedené na obrázku vyššie a nechať sa viesť svojim pocitom, svojou intuíciou. Vyberáte si teda farebné kombinácie, farby, ktoré vás oslovia. Nemusia to byť vždy rozdielne farby, alebo iné farby, to čo vás pritiahne. Aj keď vás osloví farba, ktorá vám  za iných okolností nie je moc sympatická, ale teraz vás v rámci pohľadu na flakóny priťahuje, neváhajte a zvoľte tu. Z konzultácii mám skúsenosť, že často sú ľudia prekvapení, prečo si vybrali práve tú ktorú farebnú kombináciu. Ale potom zistia, že je to presne to čo potrebujú. Ak si vyberiete flakón, ktorý sa vám páči, pozrite si jeho pridelené číslo a potom si ho môžete pozrieť v našom eshope čo znamená a ako vám môže pomôcť. Hneď si ho môžete  v prípade, že ho budete chcieť používať, aj objednať.

Equilibria sa pre celkové posúdenie vašej situácie vyberajú štyri. Potom nasleduje konzultácia. Na konci konzultácie si opäť vy vyberáte jednu fľašku na používanie, už z tých štyroch. Nie je to podmienka, ale odporúčam to, aby vám mohla pomôcť lepšie spracovať danú situáciu. Je dôležité, aby ste si vybrali tú liečivú fľašku sami, bez odporúčania konzultanta, pretože len vy najlepšie viete, čo potrebujte. Konzultant vám môže nejakú odporúčať, ale je to na základe jeho vlastného myslenia a to sa nemusí zhodovať s tým, čo chce vaša duša. Preto si dôverujte a nechajte výber na vás. Takto vás nik neovplyvní. Je to základná myšlienka tohto systému. Ste farby, ktoré si vyberáte.

Ale ak cítite akútnu potrebu niečo vo svojej momentálnej situácii riešiť, môžete si vybrať len jednu fľašku, práve tu, ktorá vás najviac v danom momente farebne osloví. Dôverujte svojmu vnútornému hlasu. Je to váš najlepší radca a učiteľ. Potom si už len stačí vybrať v našom eshope.

Môžete si ich zakúpiť v našom e-shope tu.

Výber Equilibrii si môžeme urobiť viacerými spôsobmi.

4 zvolené Equilibria

4 zvolené Equilibria

♦  Základný výber sú štyri flakóny – odporúča sa konzultácia. Po nej si môžete z  tých štyroch vybrať pomocný flakón, hovoríme mu terapeutický. Ja mu hovorím – váš kamarát, priateľ, pomocník, ten, ktorý by ste si dokázali pritúliť k srdiečku. Tento spôsob je najvhodnejší, ak sa chcete o vašej životnej  situácii dozvedieť čo najviac a máte pocit, že potrebujete niečo zmeniť, niečo vyriešiť, posunúť sa ďalej, neviete čo sa to deje a prečo. Rovnako je to výborný spôsob na riešenie akejkoľvek životnej situácie či konfrontovanie a potvrdenie si svojej životnej cesty osobného i duchovného rozvoja.

♦  Equlibrium si môžete vybrať iba jedno z celej rady , pozri sa hore, podľa toho, ktoré vás v danú chvíľu najviac priťahuje. Stačí si položiť vnútorne otázku, spojiť sa so svojim srdiečkom, čo by som teraz potreboval. Tento výber je vhodný ak nepotrebujete komplexne rozoberať svoju situáciu, iba chcete podporiť riešenie momentálneho stavu či svoj osobný resp. duchovný rozvoj.
♦  Equlibrium si tiež môžete vybrať aj podľa špecifikácii, ktoré sú pre daný flakón popísané. Sú to najčastejšie témy, ktoré sú pre daný flakón vlastné. Tento výber môžete zvoliť ak nemáte možnosť osobného kontaktu s flakónikmi. Jednotlivé flakóny sú popísané v našom eshope.

Okrem toho sú možné ešte ďalšie doplnkové spôsoby výberu / podľa horoskopu, numerológie, kabaly a pod. /

Ak si chcete vybrať konzultáciu, môžete ma osloviť. Konzultácia môže prebehnúť aj cez internet, prípadne Skype službu. Bližšie informácie vám podám a objednať sa môžete telefonicky: tel. 0903 78 68 50, alebo emailom: naturnet@naturnet.sk

Equilibria si môžete vybrať aj ako šperk vo forme malého prívesku na retiazke. Uzáver aj retiazka sú zo striebra. Pri ich nosení vás bude energia zvoleného Equilibria podporovať po celý čas, ktorý ho budete mať pri sebe. Tieto Equilibria sa vyberajú aj podľa dátumu narodenia. Viac vám o tom napíšem v samostatnom článku.

Ďaľšou možnosťou je aj malá sklenená tyčinka, ktorú môžete použiť aj ponorením do vody a tak si urobiť energetický nápoj, ktorý vás rovnako veľmi dobre podporí. Sklennené tyčinky tiež môžete nosiť zavesené na krku v striebornom nosiči.

Viac info a pozrieť si môžete jednotlivé výrobky v našom eshope.

Môžete si ich zakúpiť v našom e-shope tu.

Ako Equilibria použiť:

Equilibria sa používajú buď nanášaním priamo na telo, alebo sa môžu pridať do kúpeľa, či masážneho krému. Niekedy je možné ich len vizuálne nechať pôsobiť na nejakom mieste vo vašej blízkosti, alebo si ich len prikladať na určené miesto.
V každom prípade by ste mali brať Equilibrium ako vášho priateľa a pomocníka pri riešení vašich problémov a tak sa aj k nemu správať. Nemal by prísť do styku s inou osobou. Ak sa tak stane, je potrebné ho očistiť a to ponorením do slaného roztoku.

Equilibrium nedávajte do blízkosti počítača, alebo iného EMG pôsobenia a rovnako nie na priame slnko.

Ak máte otázky, môžte mi tu napísať komentár a ja vám rada odpoviem.

Teším sa s vami niekedy do …:-)