Home » Aura-Soma » Svetlo koralový pomander – spoznajte nové tajomstvo vnútornej lásky.

Svetlo koralový pomander – spoznajte nové tajomstvo vnútornej lásky.

Svetlo koralový pomander

Farba: svetlo koralová
Vôňa: korenistá, svieža
Energia drahokamov: kalcit, zinkit, topas, ohnivý opál, karneol, koral, rubín v zoisite
Najvýznamnejšie esenciálne oleje: olej z kôry santalového dreva, ylang ylang, škorica, bergamot
Oblasť pôsobenia: 1. a 2. čakra

Rovnako ako Koralový pomander aj Svetlo / Pale / Koralový pomander vznikol v čase zatmenia.
Zatmenia ovplyvňujú naše vedomie a môžu byť použité na symbolické vyčistenie stagnujúcich oblastí nášho života.

Svetlo koralový pomander nám pomáha prijať a mať rád tie časti seba sama, ktoré sme vnímali ako negatívne, aby sme sa mohli milovať trochu viac, aby sme boli ohľaduplnejší a zmierlivejší voči sebe. Keď poznáme naše časti, ktoré nemáme radi a uvedomíme si, že sú integrálnou súčasťou našej bytosti, môžeme dôjsť k posunu, často cez negatívnu skúsenosť, ktorá nás to naučila. Práve zatmenie môže byť využité na silné zameranie a premenenie tieňa na svetlo. Poskytuje nám príležitosť uznať, že keď konáme zo strachu, uvoľníme energiu, ktorá vedie k vytvoreniu tohto strachu. Zdá sa, že milovať naše obavy by znamenalo integrovať energiu, ktorá bola zablokovaná v našich strachoch, čo nám pomôže urobiť ďalší krok vpred – uvoľnenie neopätovanej lásky, uvoľnenie strachu. Zákruty v našom živote sú nástrojmi z vesmíru, aby sme venovali pozornosť oblastiam nášho života, ktoré je potrebné zmeniť. Zaznamenávajú očarujúce lúče pravdy na tú časť našich životov, ktorej sa to dotýka.

Svetlo koralová nám dáva príležitosť cítiť pocit rovnováhy medzi mužom a ženou vo svojom vnútri. Dáva jedinečnosť videnia, jasnú víziu zo zjednotenia ženského intuitívneho a mužského analytika vo vnútri seba.

Oranžová svetlého koralu nám môže pomôcť privítať hlbokú radosť a oslobodenie, keďže prispieva k univerzálnej spiritualite. Koralová je známa ako hlboké prebudenie Kristovej energie, je významné, že betlehemská hviezda je viditeľná 23. septembra.

Na duševnej úrovni má Pale Coral spoločnú komunitnú spoluprácu a zmysel pre integrovaný celok. Môžeme sa na to pozrieť z hľadiska toho, že sme si vedomí toho, čo sa deje s nami a súčasne sme schopní toto uvedomenie rozšíriť o to, čo sa deje na celom svete. Empatia sa týka svetlej koralovej, existuje rezonancia medzi dvomi bytosťami, uľahčená spoločnou ľudskosťou a vzájomnou závislosťou. Empatia je spoločná situácia. Čím viac svetla vedomia prichádza, tým väčšia je možnosť cítiť bolesť iných a tým ľahšie sa vás týka ich bolesť. Tento zmysel pre empatiu znamená, že ich bolesť je vaša bolesť a možno môžete urobiť niečo v sebe, čo bude mať vplyv aj na ich bolesť.

Ako organizmus je koral veľmi citlivý na svoje prostredie a ekologické skupiny ho používajú na monitorovanie znečistenia. Oranžový nádych Pale Coral môže byť použitý, keď sa cítime veľmi citliví v prostredí, podporuje našu schopnosť vyrovnať sa s týmto. Túto citlivosť môžete cítiť ako vlny emócií spontánne vznikajúce z neznámeho zdroja.

ZAKÚPITE V NAŠOM E-SHOPE TU: https://eshop.naturnet.sk/17-svetly-koralovy-pomander

Naše vnímanie a odporúčania:

Tak ako všetko vo vesmíre nie je nič náhodné a všetko má svoje opodstatnenie a správny čas, aj tento krásny, na pohľad veľmi jemný, ale pritom silný pomander prišiel na svet práve v čase, keď vstupuje veľký vesmírny duchovný učiteľ nás všetkých – Jupiter do hlbokého a mystického znamenia pravdy – Škorpióna.

Znamenie Škorpión sa často spája s negatívnymi emóciami, ale nie je to tak. Škorpión nám dáva silu byť autentickí, ak sme dobrí, posilňuje dobro v nás, ak sme zlí, posilňuje toto zlo ukryté v nás a vyťahuje ho na povrch, práve v situáciach kedy by sme to nečakali, alebo nechceli a možno niekedy aj chceli. To vždy závisí od jednotlivca. Vždy máme slobodnú voľbu a môžeme sa rozhodnúť. Je to silný revolucionár, ktorý nenechá nič nedokončené. Škorpiónovi vládne planéta Pluto, planéta pravdy, hĺbky, sily a zachovania vesmírnych zákonov. Odhaľuje všetky nekalé či negatívne praktiky, ktoré by sme chceli nejak maskovať, zakryť či potlačiť a to či to vnímame a robíme vedome, alebo nie. Nič jej neunikne. „Žiť v pravde“, alebo “ Pravda vás oslobodí“ sú známe biblické výrazy. O tom je Pluto a Škorpión. Preniká do tých najtajnejších skrýši nášho vnútra a vyťahuje tie potlačené, schované a neprijímané emócie na povrch. Inak to nejde. Ak chceme byť celiství, musíme sa pozrieť na seba zo všetkých uhľov, pripustiť a prijať aj to niečo v nás s čím nie sme až tak spokojní. Je to v poriadku. Nikto nie je len pozitívny, nemôže byť. Žijeme v duálnom svete. Čo ale môžeme urobiť je, poznať aj tieto naše tienisté stránky, prijať ich za svoje a snažiť sa ich mať rád – t.j. oslobodiť ich, prijať ich za svoju súčasť a snažiť sa mať ich pod kontrolou, aby nám pomáhali rásť a meniť sa k lepšiemu. Nepotláčať ich, ale ani nepodliehať im, využiť ich vo svoj prospech posunu a rastu osobnosti. Negatívne pocity, či emócie, ktoré si uvedomujeme, či v sebe potláčame, sú často dôsledkom sklamaní, ublížení a nesplnených očakávaní, ale nemusí to tak byť. Niekedy sme si ich zvolili zámerne, aby nám poslúžili pre náš duchovný rozvoj. Tak či onak, patria nám a je dôležité byť s nimi kamarát.

A teraz nám práve prichádza na pomoc Jupiter, planéta vesmírnych zákonov, planéta podpory a pomoci, mocný duchovný učiteľ, ktorý nám pomôže ukázať našu pravú podstatu, náš pravý zmysel bytia a našich  zámerov. Jupiter nás bude oslovovať cez našu intuíciu, ukáže nám cestu, aby sme sa na nej nestratili, aby sme nasledovali rovnováhu a harmóniu a zakotvovali ju vo svojom vnútri, aby sme boli autentickí, takí, akí sme. Podporí nás na tejto ceste svojou pozitívnou energiou, aby sme sa nebáli urobiť dôležité kroky a rozhodnutia, ak si to situácia vyžiada. Veľké šťastie, ako sa niekedy planéta Jupiter nazýva, je tu prínosom práve v tom, že nám pomáha prijať samého seba so všetkým čo k nám patrí. Mať rád sám seba, byť k sebe zhovievavý a ohľaduplný. Uvedomiť si, že sme práve takí dobrí, akí sme a máme rovnocenné miesto tu na zemi ako ktokoľvek iný. Nemusíme nič dokazovať sebe ani iným. Len byť sám sebou a žiť svoj život. Sloboda v kolektíve. A práve v tomto procese i toto všetko úsilie nám pomôže podporiť aj tento krásny svetlo koralový pomander. Nájsť lásku k sebe samému, pochopiť bolesti, sklamania, prijať svoje “ prehry“ a mať sa rád aj napriek svojej nedokonalosti. Ak si budeme sami seba vedomí v dobrom aj zlom, budeme ľahšie vedieť robiť svoje rozhodnutia a niesť za ne zodpovednosť. Budeme ako ten koral stáť pevní v svojich postojoch hoci dookola môže byť  nepriateľský búrlivý oceán. Svetlo koralová energia nám dá tu silu a odvahu stáť pri sebe, bez toho aby sme niekoho zraňovali. Dá nám odpustenie, prijatie i objatie seba samého a na hlbšej úrovni i všetkých okolo nás.

Nie je to ľahký proces, ale silná pozitívna podpora vesmírnych energií je nám nápomocná. Ak sa vám to zdá byť príliš ťažká úloha pre vás, môžete si pomôcť v týchto časoch aj Bachovymi esenciami.

Vhodná zmes by mohla byť napríklad :

Honey suckel, Willow, Clematis, Larch a Star of Betlehem.

Je vhodná na podporu tohto procesu sebalásky a seba-zadelenia a bude dobrým spolupomocníkom aj novému svetlo koralovému pomanderu.

Tak veľa šťastia na vašej ceste k tajomstvu vnútornej lásky vám prajeme.

ZAKÚPITE V NAŠOM E-SHOPE TU: https://eshop.naturnet.sk/17-svetly-koralovy-pomander